Social: :

O nas

Fogyjeva zgodba

Več kot 10 let ponujamo našim strankam samo najboljše. V naši paleti ponudb lahko dobite specializirane izdelke kot so tartufi, izdelki iz tartufov, gobe, različna olja, siri in tudi kvalitetna vina. Naše podjetje se nahaja v slovenski Istri, svetovni prestolnici tartufov.

Počnemo to, kar znamo najboljše in sicer prodajamo ter tudi svetujemo glede uporabe specializiranih produktov kot so sveži tartufi, zamrznjeni tartufi, tartufate, ekstradeviško oljčno olje z aromo tartufov, ekstradeviško oljčno olje s tartufi, bela krema s tartufi, salama s tartufi, siri s tartufi, polenta s tartufi, sol s tartufi, čokoladni namaz s tartufi, med s tartufi, nož za tartufe…Svetujemo vam tudi pri nakupu psa za lov na tartufe in pri nakupu dreves za tartufe.

Ponujamo vam samo izdelke vrhunske kvalitete. Velika večina izdelkov je brez glutena, alergenov in konzervansov.

Miranu je že leta 1990 dišeči svet tartufov predstavil stric, ki je svoje izkušnje nabiral po istrskih gozdovih skupaj z zvestim sopotnikom, psičkom Fogy. Kot vsakega najstnika, je tudi Mirana njegova najstniška vedoželjnost popeljala sprva drugim izzivom naproti, a je kaj kmalu ugotovil, da je mu je delo s prestižnimi tartufi pisano na kožo.

Leta 2005 je Miran odprl svoje podjetje. Znanje in izkušnje, ki so mu jih skozi mladost vcepili stric in Fogy, so pripomogli, da se je poslovanje začelo izjemno hitro širiti. Podjetje je iz leta v leto postajalo čedalje bolj uspešno in leta 2013 je tudi prejelo priznanje Gospodarske zbornice Slovenije za hitro rastoče podjetje. Kot potrditev kvalitete pa si je v letu 2015 podjetje prislužilo še Cetrifikat bonitete odličnosti.

Zelo ponosni smo tudi na dejstvo, da smo bili v istem letu lastniki največjega belega tartufa na svetu in smo zaradi tega zapisani v Guinessovo knjigo rekordov.

Ekipa

Vam na razpolago

Miran Bencetić